Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Karemajoilla olin lomaohjaajana kahdeksan viikkoa kesällä vuonna 1989. Kuva alkukesästä ilmeisesti Kestilän porukasta. Äärimmäisenä on autokuski Antero, sitten vetäjä Toini Minkkinen ja minä. Olisi kiva kuulla, tunnistaako joku muita tästä kuvasta.

Sain paljon muitakin valokuvia, joita voin lisätä tänne, jos joku pyytää. Mm. Juvasta oli porukkaa, Manne Leväsen johdolla. Selllaisia nimiä löytyy, kun mm. Gunnar Salmi , Sulo Parkkinen, Eino ja Kaisa Neuvonen ja Arvo ja Edith Miettinen.

Käytiin ainakin Kukkolan koskea laskemassa, Martti Saimaan porotilalla, tietenkin Aavasaksalla Keisarin majalla, sakemannien hautausmaalla Norvajärvellä, joulupukin pajalla, Ylläksellä, Jällivaarssa,  Drundretissa ja vaikka missä. Vietettiin Auliksen nimppareita ja leikittiin patsasta, napakymppiä ym. hassuja  leikkejä. 

         Karemajojen tanssilava rakennettiin vuonna 1889 ja vihittiin Juhannuksena juhlallisesti tanssimalla käyttöön. Lieköhän vielä toiminnassa?

 Etelä Karjalan nuorekas porukka oli viimeinen vieraani ennen kesälomani, nuoriso-ohjaajan työstäni, päättymistä Leipätyöni alkoi, tosin en siihenkään koskaan leipääntynyt. Samantapaistahan se paljolti oli kuin lomaohjaajan työkin. matkoja, retkiä, ohjelmaa, askartelua, kerhojen järjestämistä ym. 

Kuvassa Kaisa Neuvonen, mie ja Eino ja Hanna Laari. Mulla on tyyny kainalossa, kun istuin usein reissuilla limsakorin päällä. Niin täynnä olivat bussit jo tullessaan Karemajoille.  Taukohetkillä jumpattiin parkkipaikalla ja aina oli hauskaa. 

Lähtöpuheessaan eräs matkanjohtaja kiitti minua kovasti. Sanoi, että epäili ensin kykyjäni, kun olin niin "nuori", muta kertoi sitten yllättyneensä. Yritin parhaani. Vika on nyttemmin kummasti korjaantunut, ihmettelis varmaan...

Aina kun tuli uusi porukka, aloin heti kysellä, onko porukassa lausujia, laulajia, soittajia ja ainahan niitä löytyi. Varmaan hauskinta aikaa elämässäni.

Ylitorniolainen Olavi Kallio kutsui koko Vähänkyrön porukan kotiinsa kahville ja mehän mentiin. Isäntä ja vävy olivat laittaneet pöydät koreiksi.

Toki Ainionvaara ja Karemajat on upea paikka nyt ja aina! 


                                             
                                                               

Kaikki kuvat täällä lainattuja ja lainattavissa vapaasti!


                                                               

                     Photobucket

          zwani.com myspace graphic comments                                       

         

       

    Untitled1.gif

Photobucket

      

zwani.com myspace graphic comments

  PilgerIn

  

Photobucket

©2020 sukututkimus - suntuubi.com